УНИМЕДИА

УНИМЕДИА

ул. Тича 15
Русе,
България
25.9746559
43.8479412
UserLikes
Име: УНИМЕДИА
Адрес: Русе, ул. Тича 15
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.unimedia-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Печатни произведения
Дейност:

Рекламни материали;формуляри на блокове или безконечни, товарителници/ ЧМР, пин пликове и пликове за работна заплата,принтерни хартии

Ключови думи: ролен печат, персонализиран печат, персонализирани данни, дигитален, офсетов
  • Дигитален печат

    В момента не съществува процес на печат, който да може икономично да произведе всички видове приложения, от които клиентите се нуждаят. Най- успешните доставчици на печатни услуги са тези, които избират най- подходящата машина за печат на определена задача, на базата на различни фактори като тираж, цветност, допълнителни процеси, отпечатване на променливи данни и др.
    Дигиталният печат е съвременна технология, подходяща за печат на малки тиражи и когато е необходима бързина на изпълнението.
  • Офсетов печат

    Офсетовият печат е най-често използваната технология днес. Тя гарантира най-високо качество и прецизност при отпечатване на цветовете. Офсетовият печат се препоръчва главно при производството на големи тиражи печатни материали. По този начин се постига най- добра цена, тъй като колкото е по-голямо количеството, толкова стойността намалява.
    При нас, в Унимедиа, използваме предимно оборудване за ролен офсетов печат. Той е изключително ефективен при проекти с голямо количество на материалите, тъй като гарантира висока скорост на печат, отлично качество при ниска цена и кратки срокове на изпълнение.
  • Печат на променлива информация

    Възприемайте и се отнасяйте към Вашите клиенти като към личности с различни потребности и демонстрирайте уважение към тях като им изпращате персонализирани рекламни материали, писма, оферти, поздравителни картички.


    Унимедиа разполага с необходимото оборудване и Ви предлага печат на променлива информация, както в рамките на голям тираж, така и при печат на малък брой рекламни материали или формуляри.
    Печатът на променлива информация се осъществява чрез дигитален печат и специален софтуер, които Ви дават възможност да персонализирате всеки печатен материал от поръчката Ви и по този начин максимализира възвръщаемостта на маркетинговата инвестиция.
  • Предпечат

    Отдел Предпечатна подготовка предлага обширна гама от предпечатни услуги: сканиране, компютърна обработка на изображения, страниране, цветоотделяне, експонация.

    Основните файлови формати, които използваме, са TIFF, EPS, PDF, CDR. Приемаме файлове също и от Microsoft Word, Excel или PowerPoint, които задължително трансформираме в подходящ професионален формат, гарантиращ качественото отпечатване. Желателно е всички шрифтове да са обърнати в криви или предоставени допълнително.
  • Доставка

    В Унимедиа ЕООД знаем колко е важно за Вас да получите навреме поръчаните от Вас печатни материали. Ние Ви предлагаме опаковка и доставка до определен от Вас адрес. За целта в зависимост от количествата и спешността на поръчката ползваме собствен транспорт или услугите на куриерски компании, с които имаме изградени добри взаимоотношения и ни предлагат най- добри условия за доставка.
  • Съхранение на склад

    За удобство на клиентите ни в Унимедиа ЕООД предлагаме услугата съхранение на склад.
    В случай, че не разполагате с необходимото пространство и условия за съхранение на готовите печатни материали, ние сме в състояние да Ви осигурим склад за тях. При заявка от Ваша страна ще направим доставка на определено количество до посочен от Вас адрес.





 

Открийте ни в Google+